Μελέτη των φαινολικών συστατικών σε γίγαρτα σταφυλής των ποικιλιών Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese. Επίδραση του ξεφυλλίσματος στην σύνθεση και την περιεκτικότητα αυτών/
Main Author: | Τίκος, Παναγιώτης |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Κοτσερίδης, Γεώργιος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/203 |
Similar Items
-
Μελέτη των φαινολικών συστατικών σε φλοιούς σταφυλής των ποικιλιών Merlot, Cabernet Sauvignon, και Sangiovese. Επίδραση του ξεφυλλίσματος στην σύνθεση και την περιεκτικότητα αυτών/
by: Γεωργιάδου, Αφροδίτη
Published: (2010) -
Επίδραση ξεφυλλίσματος και ελεγχόμενου ποτίσματος στην συγκέντρωση των φαινολικών συστατικών των σταφυλιών και οίνων της ποικιλίας Αγιωργίτικο/
by: Παυλίδης, Εμμανουήλ A.
Published: (2012) -
Ταυτοποίηση και έλεγχος γνησιότητας των καλλιεργούμενων ποικιλιών αμπέλου με την χρήση μοριακών μεθόδων (PCR)/
by: Μπινιάρη, Αικατερίνη
Published: (2000) -
Μελέτη των καλλιεργούμενων ποικιλιών αμπέλου με την εφαρμογή μοριακών δεικτών (SSR)/
by: Αναγνωστόπουλος, Ιωάννης Α.
Published: (2003) -
Μελέτη των καλλιεργούμενων ποικιλιών αμπέλου με την εφαρμογή μοριακών δεικτών (SSR)
by: Αβαγιαννέλη, Βαρβάρα
Published: (2005)