Μελέτη των φαινολικών συστατικών σταφυλιών και οίνου, Χίου και Νεμέας και της επίδρασης των ενζύμων και άλλων παραμέτρων σε αυτά/

Main Author: Συμεού, Ελένη Λ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Γαλιώτου - Παναγιώτου, Μαρία
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/542

Internet

http://hdl.handle.net/10329/542
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΔΔ 634.8 ΣΥΜ1ΠροβολήOPAC