Μελέτη των φαινολικών συστατικών σε φλοιούς σταφυλής των ποικιλιών Merlot, Cabernet Sauvignon, και Sangiovese. Επίδραση του ξεφυλλίσματος στην σύνθεση και την περιεκτικότητα αυτών/

Main Author: Γεωργιάδου, Αφροδίτη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Κοτσερίδης, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/213

Internet

http://hdl.handle.net/10329/213
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 634.8 ΓΕΩ1ΠροβολήOPAC