|
|
|
|
LEADER |
01201nam a2200229 a 4500 |
001 |
629865 |
005 |
20171111230408.0 |
008 |
110311s2010----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 634.8
|
100 |
1 |
|
|a Γεωργιάδου, Αφροδίτη
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη των φαινολικών συστατικών σε φλοιούς σταφυλής των ποικιλιών Merlot, Cabernet Sauvignon, και Sangiovese. Επίδραση του ξεφυλλίσματος στην σύνθεση και την περιεκτικότητα αυτών/
|c Γεωργιάδου Αφροδίτη ; επιβλέπων Κοτσερίδης Γεώργιος
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 77 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 76-77
|
650 |
0 |
0 |
|a Grapes
|x Analysis
|
650 |
0 |
0 |
|a Grapes
|x Varieties
|
650 |
0 |
0 |
|a Anthocyanins
|
700 |
1 |
|
|a Κοτσερίδης, Γεώργιος
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/213
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc190c6c5ad13446f72d87
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 634.8 ΓΕΩ
|t 1
|x m
|z Books
|