Μελέτη των φαινολικών συστατικών σε φλοιούς σταφυλής των ποικιλιών Merlot, Cabernet Sauvignon, και Sangiovese. Επίδραση του ξεφυλλίσματος στην σύνθεση και την περιεκτικότητα αυτών/

Main Author: Γεωργιάδου, Αφροδίτη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Κοτσερίδης, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/213
LEADER 01201nam a2200229 a 4500
001 629865
005 20171111230408.0
008 110311s2010----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 634.8 
100 1 |a Γεωργιάδου, Αφροδίτη 
245 0 0 |a Μελέτη των φαινολικών συστατικών σε φλοιούς σταφυλής των ποικιλιών Merlot, Cabernet Sauvignon, και Sangiovese. Επίδραση του ξεφυλλίσματος στην σύνθεση και την περιεκτικότητα αυτών/  |c Γεωργιάδου Αφροδίτη ; επιβλέπων Κοτσερίδης Γεώργιος 
260 |c 2010 
300 |a 77 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 76-77 
650 0 0 |a Grapes  |x Analysis 
650 0 0 |a Grapes  |x Varieties 
650 0 0 |a Anthocyanins 
700 1 |a Κοτσερίδης, Γεώργιος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/213 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc190c6c5ad13446f72d87  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 634.8 ΓΕΩ  |t 1  |x m  |z Books