Μελέτη της επίδρασης της κατεργασίας με μπετονίτη στις πρωτεϊνες, στα πρωτεϊνικά θολώματα και στα αρωματικά συστατικά των λευκών οίνων
Main Author: | Χριστόπουλος, Ιωάννης |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Κοτσερίδης, Γεώργιος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2007
|
Similar Items
-
Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /
by: Οικονόμου, Σοφία -
Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /
by: Οικονόμου, Σοφία -
Επίδραση μικροοργανισμών στα πρωτεϊνικά μέσα στα έργα τέχνης /
by: Ασλάνη, Ιωάννα -
Η επίδραση της άρδευσης στα φαινολικά συστατικά σταφυλών & οίνων της ποικιλίας "Αγιωργίτικο" (Vitis vinifera L.)
by: Δρόσου, Ευφροσύνη Γ.
Published: (2010) -
Μελέτη της προσρόφησης των αμμωνιακών ιόντων απο εδαφικά συστατικά (Ζεόλιθο-Γκαιτίτη-Μπετονίτη και Ζεόλιθο-Γκαιτίτη)/
by: Γάτσος, Ευστάθιος Χ.
Published: (2012)