Μελέτη της επίδρασης της κατεργασίας με μπετονίτη στις πρωτεϊνες, στα πρωτεϊνικά θολώματα και στα αρωματικά συστατικά των λευκών οίνων

Main Author: Χριστόπουλος, Ιωάννης
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Κοτσερίδης, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
LEADER 00981nam a2200169 a 4500
001 629682
005 20171111230408.0
008 100924s2007----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Χριστόπουλος, Ιωάννης 
245 0 0 |a Μελέτη της επίδρασης της κατεργασίας με μπετονίτη στις πρωτεϊνες, στα πρωτεϊνικά θολώματα και στα αρωματικά συστατικά των λευκών οίνων  |c Χριστόπουλος Ιωάννης ; επιβλέπων: Κοτσερίδης Γεώργιος 
260 |c 2007 
300 |a 185 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 180-184 
700 1 |a Κοτσερίδης, Γεώργιος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19086c5ad13446f72cc8  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΧΡΙ  |t 2  |x m  |z Books