Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μελέτη της επίδρασης της κατερ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μελέτη της επίδρασης της κατεργασίας με μπετονίτη στις πρωτεϊνες, στα πρωτεϊνικά θολώματα και στα αρωματικά συστατικά των λευκών οίνων
Main Author:
Χριστόπουλος, Ιωάννης
Corporate Author:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors:
Κοτσερίδης, Γεώργιος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
2007
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
185 σ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 180-184
Similar Items
Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /
by: Οικονόμου, Σοφία
Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /
by: Οικονόμου, Σοφία
Επίδραση μικροοργανισμών στα πρωτεϊνικά μέσα στα έργα τέχνης /
by: Ασλάνη, Ιωάννα
Η επίδραση της άρδευσης στα φαινολικά συστατικά σταφυλών & οίνων της ποικιλίας "Αγιωργίτικο" (Vitis vinifera L.)
by: Δρόσου, Ευφροσύνη Γ.
Published: (2010)
Μελέτη της προσρόφησης των αμμωνιακών ιόντων απο εδαφικά συστατικά (Ζεόλιθο-Γκαιτίτη-Μπετονίτη και Ζεόλιθο-Γκαιτίτη)/
by: Γάτσος, Ευστάθιος Χ.
Published: (2012)
×
Loading...