Περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες παραγόμενων οίνων της Θεσσαλίας/

Main Author: Ευαγγέλου, Μάριος
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Ιατρικής
Other Authors: Τσακάλωφ, Ανδρέας
Format: Book
Language:Greek
Published: [Λάρισα]: [χ.ό.], [2011]
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 641.220 949 54 ΕΥΑ2ΠροβολήOPAC