Εκτίμηση επικινδυνότητας του βακτηρίου L. monocytogenes στα ελληνικά τυριά τυρογάλακτος

Main Author: Τσαντουλή, Μαρία
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2006
LEADER 00848nam a2200169 a 4500
001 629564
005 20171111230408.0
008 100916s2006----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Τσαντουλή, Μαρία 
245 0 0 |a Εκτίμηση επικινδυνότητας του βακτηρίου L. monocytogenes στα ελληνικά τυριά τυρογάλακτος  |c Μαρία Τσαντουλή ; επιβλέπων: Γ. Ι. Νυχάς 
260 |c 2006 
300 |a 105 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 64-68 
700 1 |a Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19056c5ad13446f72c4d  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΤΣΑ  |t 2  |x m  |z Books