Επίδραση της ποικιλίας φιστικιάς (Pistachia vera L.) και των συνθηκών συντήρησης σε φαινολικές ενώσεις και αντιοξειδωτική ικανότητα των καρπών/
Main Author: | Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής |
Other Authors: | Τσαντίλη, Ελένη |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2009
|
Similar Items
-
Φαινολικές ενώσεις εκχυλισμάτων δίκταμου και σιδερίτη: απορρόφηση στο δέρμα/
by: Κοριτσιάδης, Σταύρος
Published: (2003) -
Βελτίωση μεγέθους των καρπών της ελιάς, ποικιλίας "Καλαμών"/
by: Ταταρίδας, Δημήτριος
Published: (1998) -
Ὑπέρ τῶν καρπῶν [Ποιήματα]
by: Πατίλης, Γιάννης (1947-)
Published: (1977) -
Ὑπέρ τῶν καρπῶν
by: Πατίλης, Γιάννης (1947-)
Published: (1980) -
Υπέρ των καρπών
by: Πατίλης, Γιάννης, 1947-
Published: (1980)