Επίδραση της ποικιλίας φιστικιάς (Pistachia vera L.) και των συνθηκών συντήρησης σε φαινολικές ενώσεις και αντιοξειδωτική ικανότητα των καρπών/

Main Author: Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Other Authors: Τσαντίλη, Ελένη
Format: Book
Language:Greek
Published: 2009
LEADER 00980nam a2200169 a 4500
001 629270
005 20171111230408.0
008 100705s2009----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος 
110 2 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής 
245 0 0 |a Επίδραση της ποικιλίας φιστικιάς (Pistachia vera L.) και των συνθηκών συντήρησης σε φαινολικές ενώσεις και αντιοξειδωτική ικανότητα των καρπών/  |c Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος ; επιβλέπουσα: Τσαντίλη Ελένη 
260 |c 2009 
300 |a 104 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 91-104 
700 1 |a Τσαντίλη, Ελένη 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18ff6c5ad13446f72b16  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΚΩΝ  |t 1  |x m  |z Books