Πιθανή συσχέτιση της πρόσληψης ω-3 λιπαρών οξέων με παράγοντες καρδιαγγεικού κινδύνου σε αιμοκαθαιρόμεπους ασθενείς/
Main Author: | Τουρλεντέ, Ελευθερία |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Ζαμπέλας, Αντώνης |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2009
|
Similar Items
-
Επιπολασμός των διαταραχών πρόσληψης τροφής και παράγοντες κινδύνου
Published: (2014) -
Ανάλυση λιπαρών οξέων από κυανοβακτήρια θερμοπηγών (Θερμοπύλες)/
by: Θεοδωρίκα, Χριστίνα
Published: (2007) -
Επίδραση της συνδυασμένης χορήγησης φαρμακευτικών δόσεων στατίνης και Ω-3 λιπαρών οξέων στα λιπίδια του αίματος σε υπερλιπιδαιμικούς ασθενείς/
by: Πούλια, Καλλιόπη Άννα
Published: (1999) -
Παράγοντες κινδύνου των τροφίμων
Published: (2014) -
Αμιδούδρολαση των λιπαρών οξέων στην Tetrahymena : κινητικές παράμετροι, ενδογενή υποστρώματα και προσδιορισμός του αντίστοιχου γονιδίου /
by: Αναγνωστόπουλος, Δημήτρτιος
Published: (2009)