Η επίδραση του σχηματισμού συμπλοκών αμυλόζης - λιπαρών οξέων στα δομικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά συστημάτων αμύλου /

Main Author: Μαρινοπούλου, Άννα.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών.
Format: Book
Language:Greek
Published: Ιωάννινα : [χ.ό.], 2016.
Subjects:
Online Access:http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27717

Internet

http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27717
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης-1ΠροβολήOPAC