Μελέτη της επίδρασης ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων στη συγκέντρωση ωχρατοξίνης Α σε εργαστηριακά θρεπτικά υποστρώματα
Main Author: | Λιόλιου, Ειρήνη |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Σκανδάμης, Παναγιώτης |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2009
|
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/72 |
Similar Items
-
Μελέτη της συμβίωσης άγριων στελεχών ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων σε παραδοσιακό ζυμάρι/
by: Παραμυθιώτης, Σπυρίδων
Published: (2001) -
Θρεπτικά Γεωργία - Περιβάλλον - Ποιότητα
by: Σιμώνης, Αστέριος Δ.
Published: (2008) -
Μελέτη της παρουσίας της ωχρατοξίνης α σε ελιές/
by: Κανέλου, Ελένη
Published: (2005) -
Τα εκ των ζυμών εμπορεύματα
by: Στεφανοπούλου - Μανωλκίδου, Διδώ
Published: (1968) -
Θρεπτικά, υγιεινά και fun
Published: (2008)