Μελέτη της επίδρασης ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων στη συγκέντρωση ωχρατοξίνης Α σε εργαστηριακά θρεπτικά υποστρώματα

Main Author: Λιόλιου, Ειρήνη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Σκανδάμης, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2009
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/72

Internet

http://hdl.handle.net/10329/72
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ ΛΙΟ2ΠροβολήOPAC