Μελέτη της επίδρασης ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων στη συγκέντρωση ωχρατοξίνης Α σε εργαστηριακά θρεπτικά υποστρώματα

Main Author: Λιόλιου, Ειρήνη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Σκανδάμης, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2009
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/72
LEADER 00985nam a2200181 a 4500
001 628196
005 20171111230407.0
008 091015s2009----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Λιόλιου, Ειρήνη 
245 0 0 |a Μελέτη της επίδρασης ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων στη συγκέντρωση ωχρατοξίνης Α σε εργαστηριακά θρεπτικά υποστρώματα  |c Ειρήνη Λιόλιου ; επιβλέπων: Σκανδάμης Παναγιώτης 
260 |c 2009 
300 |a ii, 256 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 235-256 
700 1 |a Σκανδάμης, Παναγιώτης 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/72 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18e96c5ad13446f726a6  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΛΙΟ  |t 2  |x m  |z Books