|
|
|
|
LEADER |
00985nam a2200181 a 4500 |
001 |
628196 |
005 |
20171111230407.0 |
008 |
091015s2009----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Λιόλιου, Ειρήνη
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη της επίδρασης ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων στη συγκέντρωση ωχρατοξίνης Α σε εργαστηριακά θρεπτικά υποστρώματα
|c Ειρήνη Λιόλιου ; επιβλέπων: Σκανδάμης Παναγιώτης
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a ii, 256 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 235-256
|
700 |
1 |
|
|a Σκανδάμης, Παναγιώτης
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/72
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc18e96c5ad13446f726a6
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ ΛΙΟ
|t 2
|x m
|z Books
|