Αποστείρωσις κονσερβών : (αδρανοποίησις και θανάτωσις μικροοργανισμών - Αξιολόγησις αποστειρώσεων και παράγοντες επηρεάζοντες αυτάς) /
Main Author: | Εξαρχος, Κωνσταντίνος |
---|---|
Corporate Author: | Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος |
Format: | Book |
Published: |
Αθήναι:
Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος,
1971
|
Subjects: |
Similar Items
-
Αποστείρωσις κονσερβών: αδρανοποίησις και θανάτωσις μικροοργανισμών, αξιολόγησις αποστειρώσεων και παράγοντες επηρεάζοντες αυτάς/
by: Έξαρχος, Κωνσταντίνος
Published: (1971) -
Canned foods: an introduction to their microbiology/
by: Baumgartner, J. G.
Published: (1945) -
Η βιομηχανία κονσερβών
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1961) -
Η βιομηχανία κονσέρβων/
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1961) -
Canned foods : an introduction to their microbiology (Baumgartner) /
by: Hersom, A. C.
Published: (1964)