Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η βιομηχανία κονσερβών...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Η βιομηχανία κονσερβών
Main Author:
Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
Ζαχαρόπουλος, Π. ,
1961 .
Subjects:
Canned foods industry
Vegetables
>
Preservation
Λαχανικά
>
Συντήρηση
Τροφή, Κονσερβοποιημένη
>
Βιομηχανίες
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
664.028 2 ΠΑΠ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Η βιομηχανία κονσέρβων/
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1961)
Αποστείρωσις κονσερβών : (αδρανοποίησις και θανάτωσις μικροοργανισμών - Αξιολόγησις αποστειρώσεων και παράγοντες επηρεάζοντες αυτάς) /
by: Εξαρχος, Κωνσταντίνος
Published: (1971)
Περί των όρων ως δέον να πληροί ο δι' εξωτερικάς ή εσωτερικάς συγκολλήσεις δοχείων κοσερβών χρησιμοποιούμενος κασσίτερος Αριθ. Πρωτ. 49593, Αριθ. εγκυκλίου 30
Published: (1955)
Κονσέρβες Λαχανικών, Κονσέρβες Φρούτων, Κατεψυγμένα Λαχανικά Ομάδα Έρευνας, τρόφιμα ποτά : 2ο συμπλήρωμα κλαδικῆς ἐκθέσεως 1981
Published: (1983)
Κονσέρβες Λαχανικών, Κατεψυγμένα Λαχανικά, Μεταποιημένα Φρούτα, Ζυθοποιϊα Ὁμάδα Ἔρευνας τρόφιμα - ποτά : Κλαδική ἔκθεση 1981
Published: (1981)
×
Loading...