Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Αποστείρωσις κονσερβών :...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Αποστείρωσις κονσερβών : (αδρανοποίησις και θανάτωσις μικροοργανισμών - Αξιολόγησις αποστειρώσεων και παράγοντες επηρεάζοντες αυτάς) /
Main Author:
Εξαρχος, Κωνσταντίνος
Corporate Author:
Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος
Format:
Book
Published:
Αθήναι:
Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος,
1971
Subjects:
Canned foods
Food
>
Pasteurization
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
64 σ. : εικ. ; 24 εκ.
Similar Items
Αποστείρωσις κονσερβών: αδρανοποίησις και θανάτωσις μικροοργανισμών, αξιολόγησις αποστειρώσεων και παράγοντες επηρεάζοντες αυτάς/
by: Έξαρχος, Κωνσταντίνος
Published: (1971)
Canned foods: an introduction to their microbiology/
by: Baumgartner, J. G.
Published: (1945)
Η βιομηχανία κονσερβών
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1961)
Η βιομηχανία κονσέρβων/
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1961)
Canned foods : an introduction to their microbiology (Baumgartner) /
by: Hersom, A. C.
Published: (1964)
×
Loading...