Ανάλυση πολυφαινολικών συστατικών και κινητική εκχύλισής τους κατά την οινοποίηση σταφυλιών ποικιλίας Αγιωργίτικο
Main Author: | Ζαχαριά, Αγγελική Η. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Κοτσερίδης, Γεώργιος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2009
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μελέτη πολυφαινολικών συστατικών ερυθρών ποικιλιών αμπέλου - πολυφαινολική ωρίμανση
by: Ζούκης, Άγγελος
Published: (2005) -
Μελέτη των πτητικών συστατικών που συμμετέχουν στο άρωμα των οίνων από τις ερυθρές ποικιλίες Ξινόμαυρο και Μαυροτράγανο/
by: Δήμου, Ευάγγελος Φ.
Published: (2012) -
The technology and biochemistry of wine/
by: Farkas, Jan
Published: (1988) -
Oz Clarke's wine factfinder and taste guide
by: Clarke, Oz
Published: (1985) -
Πρακτικός οδηγός του οινοποίου/
by: Κλόκκαρης, Αντώνης, 1881-1956
Published: (1922)