|
|
|
|
LEADER |
01260nam a2200229 a 4500 |
001 |
624149 |
005 |
20171111230404.0 |
008 |
080916s2007----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 363.1926
|
100 |
1 |
|
|a Δαραδήμος, Νικόλαος
|
245 |
0 |
0 |
|a Πλεονεκτήματα της χρήσης του ISO 22000:2005 στο σχεδιασμό συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε βιομηχανία παρασκευής προμαγειρεμένων γευμάτων
|c Δαραδήμος Νικόλαος ; [επιβλέπων Σκανδάμης Π.]
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 1 τ. (ποικίλες σελιδαριθμήσεις)
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία
|
650 |
0 |
0 |
|a Quality control
|x Standards
|
650 |
0 |
0 |
|a Food industry and trade
|x Safety measures
|x Standards
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|x Safety measures
|
650 |
0 |
0 |
|a Precooked foods
|x Safety measures
|
700 |
1 |
|
|a Σκανδάμης, Π.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc189a6c5ad13446f715d9
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 363.1926 ΔΑΡ
|t 2
|x m
|z Books
|