Πλεονεκτήματα της χρήσης του ISO 22000:2005 στο σχεδιασμό συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε βιομηχανία παρασκευής προμαγειρεμένων γευμάτων

Main Author: Δαραδήμος, Νικόλαος
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Σκανδάμης, Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
Subjects:
LEADER 01260nam a2200229 a 4500
001 624149
005 20171111230404.0
008 080916s2007----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 363.1926 
100 1 |a Δαραδήμος, Νικόλαος 
245 0 0 |a Πλεονεκτήματα της χρήσης του ISO 22000:2005 στο σχεδιασμό συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε βιομηχανία παρασκευής προμαγειρεμένων γευμάτων  |c Δαραδήμος Νικόλαος ; [επιβλέπων Σκανδάμης Π.] 
260 |c 2007 
300 |a 1 τ. (ποικίλες σελιδαριθμήσεις) 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία 
650 0 0 |a Quality control  |x Standards 
650 0 0 |a Food industry and trade  |x Safety measures  |x Standards 
650 0 0 |a Food  |x Safety measures 
650 0 0 |a Precooked foods  |x Safety measures 
700 1 |a Σκανδάμης, Π. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc189a6c5ad13446f715d9  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 363.1926 ΔΑΡ  |t 2  |x m  |z Books