Συγκριτική αξιολόγηση συστημάτων διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων σε επιχειρήσεις εστίασης και πρωτογενούς τομέα/

Main Author: Ζαφειρόπουλος, Βασίλειος Δ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4083

Internet

http://hdl.handle.net/10329/4083
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 363.1926 ΖΑΦ1ΠροβολήOPAC