APA Citation

Δαραδήμος, Ν., & Σκανδάμης, Π. (2007). Πλεονεκτήματα της χρήσης του ISO 22000: 2005 στο σχεδιασμό συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε βιομηχανία παρασκευής προμαγειρεμένων γευμάτων.

Chicago Style Citation

Δαραδήμος, Νικόλαος, and Π Σκανδάμης. Πλεονεκτήματα της χρήσης του ISO 22000: 2005 στο σχεδιασμό συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε βιομηχανία παρασκευής προμαγειρεμένων γευμάτων. 2007.

MLA Citation

Δαραδήμος, Νικόλαος, and Π Σκανδάμης. Πλεονεκτήματα της χρήσης του ISO 22000: 2005 στο σχεδιασμό συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε βιομηχανία παρασκευής προμαγειρεμένων γευμάτων. 2007.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.