Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του μαϊντανού, καλλιεργούμενα σε δύο επίπεδα αζωτούχου λίπανσης και αποθηκευμένα σε συνθήκες τροποποιημένων ατμοσφαιρών/
Main Author: | Αντωνόπουλος, Αθανάσιος Ι. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής |
Other Authors: | Passam, H. C. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2007
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τα αιθέρια έλαια τριών ειδών μαϊντανού ανάλογα με την εποχή σποράς/
by: Πετρόπουλος, Σπύρος
Published: (2001) -
Parsleys, fennels, and Queen Anne's lace: herbs and ornamentals from the umbel family/
by: Lawton, Barbara Perry
Published: (2007) -
Έντομα και άλλα ζώα επιβλαβή εις τα αποθηκευμένα γεωργικά προϊόντα: μέθοδοι και μέσα καταπολεμήσεως τούτων/
by: Πελεκάσης, Κωνσταντίνος Ε. Δ.
Published: (1970) -
Επίδραση της αζωτούχου λίπανσης στα μορφολογικά και φυσιολογικά χαρακτηριστικά της μελιτζάνας cv. EMI/
by: Βογιατζηδάκη, Νίκη
Published: (2012) -
Η επίδραση της αζωτούχου λίπανσης στην περιεκτικότητα νιτρικών στα φύλλα τεσσάρων ποικιλιών μαρουλιού/
by: Στεργίου, Βασιλική
Published: (2002)