|
|
|
|
LEADER |
01265nam a2200241 a 4500 |
001 |
622646 |
005 |
20171111230403.0 |
008 |
020901s2007----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 635.7
|
100 |
1 |
|
|a Αντωνόπουλος, Αθανάσιος Ι.
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του μαϊντανού, καλλιεργούμενα σε δύο επίπεδα αζωτούχου λίπανσης και αποθηκευμένα σε συνθήκες τροποποιημένων ατμοσφαιρών/
|c μεταπτυχιακή διατριβή Αθανασίου Ι. Αντωνόπουλου ; επιβλέπων Πάσσαμ Χάρολντ
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 122 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 114-122
|
650 |
0 |
0 |
|a Parsley
|x Packaging
|
650 |
0 |
0 |
|a Nitrogen fertilizers
|
650 |
0 |
0 |
|a Parsley
|x Storage
|
650 |
0 |
0 |
|a Parsley
|x Storage
|x Temperature control
|
650 |
0 |
0 |
|a Parsley
|x Preservation
|
700 |
1 |
|
|a Passam, H. C.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc187c6c5ad13446f70fa2
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 635.7 ΑΝΤ
|t 1
|x m
|z Books
|