Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του μαϊντανού, καλλιεργούμενα σε δύο επίπεδα αζωτούχου λίπανσης και αποθηκευμένα σε συνθήκες τροποποιημένων ατμοσφαιρών/

Main Author: Αντωνόπουλος, Αθανάσιος Ι.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Other Authors: Passam, H. C.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
Subjects:
LEADER 01265nam a2200241 a 4500
001 622646
005 20171111230403.0
008 020901s2007----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 635.7 
100 1 |a Αντωνόπουλος, Αθανάσιος Ι. 
245 0 0 |a Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του μαϊντανού, καλλιεργούμενα σε δύο επίπεδα αζωτούχου λίπανσης και αποθηκευμένα σε συνθήκες τροποποιημένων ατμοσφαιρών/  |c μεταπτυχιακή διατριβή Αθανασίου Ι. Αντωνόπουλου ; επιβλέπων Πάσσαμ Χάρολντ 
260 |c 2007 
300 |a 122 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 114-122 
650 0 0 |a Parsley  |x Packaging 
650 0 0 |a Nitrogen fertilizers 
650 0 0 |a Parsley  |x Storage 
650 0 0 |a Parsley  |x Storage  |x Temperature control 
650 0 0 |a Parsley  |x Preservation 
700 1 |a Passam, H. C. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc187c6c5ad13446f70fa2  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 635.7 ΑΝΤ  |t 1  |x m  |z Books