Η τέχνη του επαγγελματία μπάρμαν 80 κοκτέιλς για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων
Other Authors: | Παρασκευάς, Αλέξανδρος |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek German |
Published: |
Αθήνα
Ίων
1998
|
Series: | Βιβλιοθήκη διατροφής και υγείας
|
Subjects: |
Similar Items
-
Προμήθειες - Κοστολόγηση - Έλεγχος Για την αποτελεσματική λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων
by: Τζένος, Χρήστος
Published: (2001) -
Εισαγωγή στην επιτυχία Ένα βιβλίο της επιβιολογίας
by: Παπουτσής, Νίκος Αρ.
Published: (1998) -
Πρόγραμμα βασικῆς ἐκπαιδεύσεως Εἰδικότητος ξενοδοχειακῆς - ἑστιατοριακῆς τέχνης
by: Δαπέρης, Γεώργιος Ν.
Published: (1975) -
Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου
by: Κουκοπούλου - Κουκούλη, Ειρήνη
Published: (1983) -
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001)