|
|
|
|
LEADER |
00890nam a2200193 a 4500 |
001 |
58562 |
005 |
20171111224407.0 |
008 |
030115s1998 a g 000 yygre |
020 |
|
|
|a 960-331-201-0
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
1 |
|
|a gre
|h ger
|
082 |
1 |
|
|2 20
|a 640
|x Σπουδή και διδασκαλία
|
245 |
1 |
|
|a Η τέχνη του επαγγελματία μπάρμαν
|b 80 κοκτέιλς για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων
|c Degen, Jobst [και] Kessler
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Ίων
|c 1998
|
300 |
1 |
|
|a 254σ.
|b εικ.
|c 21εκ.
|
490 |
2 |
|
|a Βιβλιοθήκη διατροφής και υγείας
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
700 |
0 |
1 |
|a Παρασκευάς, Αλέξανδρος
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59041e426c5ad119ff955c6c
|c 995b
|d 995e
|e 01347/2000-2
|t 2
|x m
|z Books
|