Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής

Main Author: Αρβανίτης, Κώστας
Other Authors: Κουτσιμάνης, Λευτέρης
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα Εκδόσεις Προπομπός 2007
Edition:2η έκδ.
Subjects:
LEADER 00883nam a2200229 a 4500
001 427666
005 20171111225645.0
008 170510s2007 GRa||| 000 yygre
020 |z 978-960-7860-36-5 (λανθασμένο) 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
050 1 |a TX714 
082 1 |2 23  |a 641.5  
100 0 1 |a Αρβανίτης, Κώστας 
245 1 |a Επαγγελματική κουζίνα  |b γενικές αρχές μαγειρικής  |c Κώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής 
250 1 |a 2η έκδ. 
260 1 |a Αθήνα  |b Εκδόσεις Προπομπός  |c 2007 
300 1 |a 340 σ.  |b εικ.  |c 24 εκ. 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 339-340 
650 1 |a Μαγειρική 
700 0 1 |a Κουτσιμάνης, Λευτέρης 
952 |a GRAtEVE  |b 59097d696c5ad1338a92514a  |c 995b  |d 995e  |e 08537/2013-2  |t 2  |x m  |z Books