|
|
|
|
LEADER |
00883nam a2200229 a 4500 |
001 |
427666 |
005 |
20171111225645.0 |
008 |
170510s2007 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|z 978-960-7860-36-5 (λανθασμένο)
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a TX714
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 641.5
|
100 |
0 |
1 |
|a Αρβανίτης, Κώστας
|
245 |
1 |
|
|a Επαγγελματική κουζίνα
|b γενικές αρχές μαγειρικής
|c Κώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής
|
250 |
1 |
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Εκδόσεις Προπομπός
|c 2007
|
300 |
1 |
|
|a 340 σ.
|b εικ.
|c 24 εκ.
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 339-340
|
650 |
1 |
|
|a Μαγειρική
|
700 |
0 |
1 |
|a Κουτσιμάνης, Λευτέρης
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59097d696c5ad1338a92514a
|c 995b
|d 995e
|e 08537/2013-2
|t 2
|x m
|z Books
|