Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επαγγελματική κουζίνα...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
Main Author:
Αρβανίτης, Κώστας
Other Authors:
Κουτσιμάνης, Λευτέρης
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα
Εκδόσεις Προπομπός
2007
Edition:
2η έκδ.
Subjects:
Μαγειρική
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
340 σ. εικ. 24 εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 339-340
Similar Items
Κουζίνα με συναίσθημα!
by: Τσίγκας, Κώστας
Published: (2013)
Οικογένεια στην κουζίνα
by: Μήτσιου - Πολυχρονίδου, Γιώτα
Published: (2011)
Η γιογκική κουζίνα θρεπτική χορτοφαγική διατροφή
Published: (2012)
Επαγγελματική κουζίνα Γενικές αρχές μαγειρικής
by: Αρβανίτης, Κώστας
Published: (2004)
Αυτή είναι η κουζίνα μου συνταγές για μια ζωή
by: Δρίσκας, Βαγγέλης
Published: (2013)
×
Loading...