Εστιατορική τεχνική τεχνική σερβιρίσματος

Main Author: Λαλούμης, Δημήτριος Αθ.
Other Authors: Στεφανακίδης, Κωνσταντίνος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα [χ.ό.] 2013
Subjects:
LEADER 01115nam a2200229 a 4500
001 425060
005 20171111225642.0
008 170509s2013 GRa||| 000 yygre
020 |a 978-960-93-5584-1  |q (τ.1)  
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 1 |a gre 
050 1 |a TX911.3.M27 
082 1 |2 23  |a 647.95068  |x Διδακτικά βιβλία 
100 0 1 |a Λαλούμης, Δημήτριος Αθ. 
245 1 |a Εστιατορική τεχνική  |b τεχνική σερβιρίσματος   |c Δημήτριος Λαλούμης, Κωνσταντίνος Στεφανακίδης 
260 1 |a Αθήνα   |b [χ.ό.]  |c 2013 
300 1 |a 311 σ.  |b εικ.  |c 29 εκ.  
500 1 |a Άνω του τίτλου: "Επιστημονικά βιβλία ξενοδοχειακής διοίκησης και επισιτισμού" 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 309-311 
650 1 |a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.  |x Διοίκηση και οργάνωση 
700 0 1 |a Στεφανακίδης, Κωνσταντίνος 
952 |a GRAtEVE  |b 59097a406c5ad1338a923c3d  |c 995b  |d 995e  |e 07565/2013-2  |t 2  |x m  |z Books