|
|
|
|
LEADER |
01115nam a2200229 a 4500 |
001 |
425060 |
005 |
20171111225642.0 |
008 |
170509s2013 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-93-5584-1
|q (τ.1)
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
1 |
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a TX911.3.M27
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 647.95068
|x Διδακτικά βιβλία
|
100 |
0 |
1 |
|a Λαλούμης, Δημήτριος Αθ.
|
245 |
1 |
|
|a Εστιατορική τεχνική
|b τεχνική σερβιρίσματος
|c Δημήτριος Λαλούμης, Κωνσταντίνος Στεφανακίδης
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b [χ.ό.]
|c 2013
|
300 |
1 |
|
|a 311 σ.
|b εικ.
|c 29 εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Άνω του τίτλου: "Επιστημονικά βιβλία ξενοδοχειακής διοίκησης και επισιτισμού"
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 309-311
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
700 |
0 |
1 |
|a Στεφανακίδης, Κωνσταντίνος
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59097a406c5ad1338a923c3d
|c 995b
|d 995e
|e 07565/2013-2
|t 2
|x m
|z Books
|