|
|
|
|
LEADER |
00824nam a2200205 a 4500 |
001 |
420180 |
005 |
20171111225636.0 |
008 |
170614s2012 GRa||| 001 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-467-378-0
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a TX546
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 664.072
|
245 |
1 |
|
|a Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωϊκής προέλευσης
|c Σ. Α. Γεωργάκης
|
260 |
1 |
|
|a Θεσσαλονίκη
|b Εκδοτικός Οίκος Αδελφών Κυριακίδη
|c c2012
|
300 |
1 |
|
|a 324 σ.
|b εικ.
|c 26 εκ.
|
504 |
1 |
|
|a Περιέχει βιβλιογραφίες
|
650 |
1 |
|
|a Οργανοληπτική αξιολόγηση
|
700 |
0 |
1 |
|a Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 5909735a6c5ad1338a9215b8
|c 995b
|d 995e
|e 05959/2012-2
|t 2
|x m
|z Books
|