Βιολογικός προσδιορισμός της πρωτεϊνικής αξίας των ξηρών διπύρων (μπισκότων)
Main Author: | Κωστοβασίλης, Κωνσταντίνος Χ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήναι
[χ.ό.]
1964
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ενεργοποίηση της πρωτεϊνικής κινάσης (PKC) από διακυλογλυκερόλη και φωσφορυλίωση της νευροϊνιδίνης/
by: Καρουζάκη, Σοφία
Published: (2012) -
Ενεργοποίηση της πρωτεϊνικής κινάσης (PKC) από διακυλογλυκερόλη και φωσφορυλίωση της νευροϊνιδίνης/
by: Καρουζάκη, Σοφία
Published: (2012) -
Περί της ειδικεύσεως των πρωτείνών/
by: Τσέκος, Ιωάννης Β.
Published: (1969) -
Πρόβλεψη του ισομερισμού των προλινών με χρήση συμβολικών και δομικών χαρακτηριστικών /
by: Πασχάλη, Παρασκευή.
Published: (2016) -
Βιομηχανία μπισκότων /
by: Μπακέλα, Ζωή.
Published: (1987)