Προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής δράσης πρωτεϊνών τυρογάλακτος, σόγιας και εκχυλίσματος μοσχαρίσιου κρέατος/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/43208 |
Internet
http://hdl.handle.net/11615/43208Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | CD-ROM DISS ΒΒ/2013 ΑΙΒ | 1 | Προβολή | OPAC |