Προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής δράσης πρωτεϊνών τυρογάλακτος, σόγιας και εκχυλίσματος μοσχαρίσιου κρέατος/

Main Author: Αϊβαζίδης, Στέφανος
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/43208

Internet

http://hdl.handle.net/11615/43208
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςCD-ROM DISS ΒΒ/2013 ΑΙΒ1ΠροβολήOPAC