Προμήθειες - Κοστολόγηση - Έλεγχος Για την αποτελεσματική λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων
Main Author: | Τζένος, Χρήστος |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
Livres du Tourisme
2001
|
Subjects: |
Similar Items
-
Εμπορευματογνωσία - Προμήθειες
by: Ράπτης, Νίκος Δημ.
Published: (1999) -
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας
by: Αρβανίτης, Κώστας
Published: (2002) -
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
by: Τζωρακολευθεράκης, Ζαχαρίας
Published: (1999) -
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
by: Φιλιππίδης, Δημήτρης Α.
Published: (2001) -
Η τέχνη του επαγγελματία μπάρμαν 80 κοκτέιλς για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων
Published: (1998)