|
|
|
|
LEADER |
00846nam a2200193 a 4500 |
001 |
270846 |
005 |
20171111224728.0 |
008 |
050104s2001 a||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 960-86928-5-7
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
082 |
1 |
|
|2 20
|a 380
|
100 |
0 |
1 |
|a Τζένος, Χρήστος
|
245 |
1 |
|
|a Προμήθειες - Κοστολόγηση - Έλεγχος
|b Για την αποτελεσματική λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων
|c Χρήστος Τζένος
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Livres du Tourisme
|c 2001
|
300 |
1 |
|
|a 247σ.
|b εικ.
|c 24εκ.
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 245-246
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 5908a4946c5ad1338a8d40d2
|c 995b
|d 995e
|e 06980/2001-2
|t 2
|x m
|z Books
|