Food, fermentation and micro-organisms/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Oxford Ames, Iowa:
Blackwell Science,
c2005
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | 664.024 BAM | 2 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | 2 | Προβολή | OPAC | |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664.024 BAM | 1 | Προβολή | OPAC |
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου | 1 | Προβολή | OPAC |