Food microbiology /

Main Author: Adams, M. R.
Corporate Author: Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Other Authors: Moss, M. O., Moss, Maurice O., Moss, M. O
Format: Book
Published: England : RSC, c2000.
Edition:2nd ed.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.001579 ADA1ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο664.001579 ADA1ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςQR 1151ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας664.001 579 ADA1ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ ΚρήτηςQR115 .A33 200012ΠροβολήOPAC
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.001579 AdaM f 20001ΠροβολήOPAC