Thermal properties of foods and agricultural materials/

Main Author: Mohsenin, Nuri N.
Corporate Author: Gordon & Breach
Format: Book
Language:English
Published: New York: Gordon and Breach, c1980
Subjects:
LEADER 01136nam a2200289 a 4500
001 1929638
005 20171111235805.0
008 061005s1980 nyu r 000 0 eng d
020 |a 0677054505 
040 |a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22η έκδ.  |a 641.3 
082 0 |2 22  |a 664.028 
100 1 0 |a Mohsenin, Nuri N. 
245 1 0 |a Thermal properties of foods and agricultural materials/  |c Nuri N. Mohsenim 
260 1 0 |a New York:  |b Gordon and Breach,  |c c1980 
300 1 0 |a 407 σ. :  |b σχεδγρ. ;  |c 24 εκ. 
504 1 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο 
504 1 0 |a Βιβλιογραφία: σ. 376-398 
650 1 7 |a Τροφή 
650 1 7 |a Αγροτικά προϊόντα  |x Θερμικές ιδιότητες 
650 1 0 |a Food 
650 1 0 |a Farm produce  |x Thermal properties 
650 0 0 |a Farm produce  |x Thermal properties 
650 0 0 |a Food  |x Thermal properties 
710 0 0 |a Gordon & Breach 
952 |a GRThAnMak  |b 59cc9ec66c5ad1344601eb5f  |c 998a  |d 945l  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1a9b6c5ad13446f778d1  |c 998a  |d 945l  |e 664.028 MOH  |t 1  |x m  |z Books