|
|
|
|
LEADER |
01479nam a2200361 a 4500 |
001 |
1928995 |
005 |
20171111235805.0 |
008 |
040429s2001 r r 000 0 eng d |
020 |
|
|
|a 0632056487
|
040 |
|
|
|a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
|b gre
|
082 |
|
0 |
|2 22η έκδ.
|a 363.192
|
082 |
|
0 |
|2 21 εκδ.
|a 363.192
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 363.192 MOR
|
100 |
1 |
0 |
|a Mortimore, Sara
|
245 |
1 |
0 |
|a HACCP
|c Sara Mortimore and Carol Wallace ; compiling editor Christos Cassianos
|
260 |
1 |
0 |
|a Oxford:
|b Blackwell Science,
|c c2001
|
300 |
1 |
0 |
|a 136 σ. ;
|c 20 εκ.
|
490 |
0 |
0 |
|a Food Industry Briefing Series
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 129-130) και ευρετήριο (σ. 135-136).
|
504 |
0 |
0 |
|a Includes references and index.
|
650 |
1 |
7 |
|a Νόθευση και έλεγχος τροφίμων
|
650 |
1 |
0 |
|a Food adulteration and inspection
|
650 |
1 |
0 |
|a Food handling
|x Safety measures
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ *
|x ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΝΟΘΕΥΣΗ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
|
700 |
1 |
0 |
|a Wallace, Carol
|
700 |
1 |
0 |
|a Cassianos, Christos
|
700 |
1 |
0 |
|a Wallance, Carol
|
710 |
1 |
0 |
|a Blackwell
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc85546c5ad13446fe40cf
|c 998a
|d 945l
|e 363.192 MOR
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-AtNTU
|b 59cc24ce6c5ad13446f93442
|c 998a
|d 945l
|e 363.192 MOR
|t 1
|x m
|z Books
|