Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Αι βιομηχανίαι τροφίμων:...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Αι βιομηχανίαι τροφίμων: η βιομηχανία κονσέρβων/
Main Author:
Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήναι:
Σπύρος Σπ. Σπύρου,
1959
Subjects:
Food
>
Preservation
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
TP371.P37
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Επεξεργασία τροφίμων/
by: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Published: (2010)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων /
by: Ροδής, Παναγιώτης Σ.
Published: (1986)
Physical principles of food preservation
by: Karel, Marcus
Published: (1975)
Food irradiation and the chemist :the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry as part of the Annual Chemical Congress 1990 /
Published: (1990)
Combination processes in food irradiation : proceedings of an International Symposium on Combination Processes in Food Irradiation /
Published: (1981)
×
Loading...