|
|
|
|
LEADER |
00748nam a2200169 a 4500 |
001 |
1724595 |
005 |
20171111234437.0 |
008 |
040415s1959 cy da r 000 u gre d |
040 |
|
|
|a CY
|b University of Cyprus
|e AACR2
|
050 |
|
|
|a TP371.P37
|
100 |
1 |
|
|a Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
|
245 |
1 |
3 |
|a Αι βιομηχανίαι τροφίμων:
|b η βιομηχανία κονσέρβων/
|c Δημητρίου Π. Παπαναστασίου
|
260 |
|
|
|a Αθήναι:
|b Σπύρος Σπ. Σπύρου,
|c 1959
|
300 |
|
|
|a τ. :
|b εικ. ;
|c 22 εκ.
|
505 |
0 |
|
|a Τ. α΄: Γενική κονσερβοποιϊα τροφίμων.
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Preservation
|
952 |
|
|
|a CY-NiOUC
|b 5a044e326c5ad14ac1ebecda
|c 998a
|d 945l
|e TP371.P37
|t 2
|x m
|z Books
|