Αι βιομηχανίαι τροφίμων: η βιομηχανία κονσέρβων/

Main Author: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήναι: Σπύρος Σπ. Σπύρου, 1959
Subjects:
LEADER 00748nam a2200169 a 4500
001 1724595
005 20171111234437.0
008 040415s1959 cy da r 000 u gre d
040 |a CY  |b University of Cyprus  |e AACR2 
050 |a TP371.P37 
100 1 |a Παπαναστασίου, Δημήτριος Π. 
245 1 3 |a Αι βιομηχανίαι τροφίμων:   |b η βιομηχανία κονσέρβων/  |c Δημητρίου Π. Παπαναστασίου 
260 |a Αθήναι:  |b Σπύρος Σπ. Σπύρου,  |c 1959 
300 |a τ. :  |b εικ. ;  |c 22 εκ. 
505 0 |a Τ. α΄: Γενική κονσερβοποιϊα τροφίμων. 
650 0 |a Food  |x Preservation 
952 |a CY-NiOUC  |b 5a044e326c5ad14ac1ebecda  |c 998a  |d 945l  |e TP371.P37  |t 2  |x m  |z Books