Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επεξεργασία τροφίμων/...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επεξεργασία τροφίμων/
Main Author:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Corporate Author:
Interbooks
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
Interbooks,
c2010
Subjects:
Food
>
Preservation
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664 ΛΑΖ
2
Προβολή
OPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
TP 371 .2
4
Προβολή
OPAC
Similar Items
Αι βιομηχανίαι τροφίμων: η βιομηχανία κονσέρβων/
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1959)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων /
by: Ροδής, Παναγιώτης Σ.
Published: (1986)
Physical principles of food preservation
by: Karel, Marcus
Published: (1975)
Food irradiation and the chemist :the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry as part of the Annual Chemical Congress 1990 /
Published: (1990)
Combination processes in food irradiation : proceedings of an International Symposium on Combination Processes in Food Irradiation /
Published: (1981)
×
Loading...