Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Main Author: Μπίντσης, Θωμάς.
Other Authors: Παπαδήμας, Φώτης.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Ψύχαλος, [200-;].
Subjects:
LEADER 00769nam a2200193 a 4500
001 1479218
005 20171111233537.0
008 090715suuuu gr a b 001 0 gre d
020 |a 9789608455634  |q χαρτόδ. 
040 |a DLC 
050 1 4 |a SF271  |b .Β56 
100 1 |a Μπίντσης, Θωμάς. 
245 1 0 |a Τυρί :  |b τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /  |c Θωμάς Μπίντσης, Φώτης Παπαδήμας. 
260 |a Αθήνα :  |b Ψύχαλος,  |c [200-;]. 
300 |a 495 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
650 0 |a Cheesemaking. 
650 0 |a Cheesemaking  |x Technological innovations. 
700 1 |a Παπαδήμας, Φώτης. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a62d6c5ad14ac1e79805  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 4  |x m  |z Books