Τα βιομηχανικά ζαχαρώδη και αμυλώδη προϊόντα : παρασκευή και μέθοδοι αναλύσεως αυτών /
Main Author: | Γρίβας, Γεώργιος Ι. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Εν Αθήναις :
Νικ. Αθ. Χιώτη,
1924
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τά βιομηχανικά ζαχαρώδη καί ἀμυλώδη προϊόντα Παρασκευή καί μέθοδοι ἀναλύσεως αὐτῶν
by: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Published: (1924) -
Η επίδραση του σχηματισμού συμπλοκών αμυλόζης - λιπαρών οξέων στα δομικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά συστημάτων αμύλου /
by: Μαρινοπούλου, Άννα.
Published: (2016) -
Πρόγνωση αμυλοειδών καθοριστών σε πρωτείνες που σχετίζονται με αμυλοειδώσεις/
by: Φρούσιος, Κίμων
Published: (2008) -
Ueber krystallisirte zuckersaure (zuckerlactonsaure) ihre eigenschaften und ihre zersetzungsproducte mit salzsaure
by: Sohst, Otto (1863- )
Published: (1887) -
Influence of various substances on sugar determination by copper and ferricyanide reagents
by: Weintraub, Robert Louis (1912- )
Published: (1945)