Ο ρόλος του αμύλου αραβόσιτου στην παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένη /

Main Author: Νατσοπούλου, Ελένη.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.
Other Authors: Γιαννούλη, Περσεφόνη,
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος : [χ.ό], 2015.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςDISS ΦΠΑΠ/2015 ΝΑΤ1ΠροβολήOPAC