Ο ρόλος του αμύλου αραβόσιτου στην παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένη /

Main Author: Νατσοπούλου, Ελένη.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.
Other Authors: Γιαννούλη, Περσεφόνη,
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος : [χ.ό], 2015.
Subjects:
LEADER 01149nam a2200217 a 4500
001 910193
005 20171111231349.0
008 160603s2015 gr ad b 000 0 gre|c
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
082 0 4 |2 22  |a 664.024 
100 1 |a Νατσοπούλου, Ελένη. 
245 1 2 |a Ο ρόλος του αμύλου αραβόσιτου στην παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένη /  |c Νατσοπούλου Ελένη ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Γιαννούλη Περσεφόνη. 
260 |a Βόλος :  |b [χ.ό],   |c 2015. 
300 |a 67 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 61-62. 
650 7 |a Άμυλο. 
650 7 |a Τροφή  |x Επεξεργασία. 
700 1 |a Γιαννούλη, Περσεφόνη, 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
710 2 |b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc8a3d6c5ad13446fec9ea  |c 998a  |d 945l  |e DISS ΦΠΑΠ/2015 ΝΑΤ  |t 1  |x m  |z Books