Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τα βιομηχανικά ζαχαρώδη και αμ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τα βιομηχανικά ζαχαρώδη και αμυλώδη προϊόντα : παρασκευή και μέθοδοι αναλύσεως αυτών /
Main Author:
Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Εν Αθήναις :
Νικ. Αθ. Χιώτη,
1924
Subjects:
Χημική τεχνολογία
Ζάχαρη
>
Ανάλυση
Άμυλο
>
Ανάλυση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
48 σ. ; 24 εκ.
Similar Items
Τά βιομηχανικά ζαχαρώδη καί ἀμυλώδη προϊόντα Παρασκευή καί μέθοδοι ἀναλύσεως αὐτῶν
by: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Published: (1924)
Η επίδραση του σχηματισμού συμπλοκών αμυλόζης - λιπαρών οξέων στα δομικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά συστημάτων αμύλου /
by: Μαρινοπούλου, Άννα.
Published: (2016)
Πρόγνωση αμυλοειδών καθοριστών σε πρωτείνες που σχετίζονται με αμυλοειδώσεις/
by: Φρούσιος, Κίμων
Published: (2008)
Ueber krystallisirte zuckersaure (zuckerlactonsaure) ihre eigenschaften und ihre zersetzungsproducte mit salzsaure
by: Sohst, Otto (1863- )
Published: (1887)
Influence of various substances on sugar determination by copper and ferricyanide reagents
by: Weintraub, Robert Louis (1912- )
Published: (1945)
×
Loading...