Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού Για επαγγελματίες chefs
Main Author: | Αλεξιάδης, Αναστάσιος Δ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
Livres du Tourisme
2003
|
Subjects: |
Similar Items
-
Εκπαιδευτική μαγειρική Σύγχρονη μέθοδος για επαγγελματίες
Published: (2001) -
Εκπαιδευτική μαγειρική Σύγχρονη μέθοδος για επαγγελματίες
Published: (2005) -
Εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής
by: Straub, Andrea
Published: (2003) -
Επιστήμη και τεχνογνωσία στη μαζική εστίαση
by: Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος Δ.
Published: (2004) -
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)