Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επιστήμη και τεχνογνωσία στη μ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επιστήμη και τεχνογνωσία στη μαζική εστίαση
Main Author:
Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος Δ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη
[χ.ε.]
2004
Subjects:
Μαγειρική
>
Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη)
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
04048/2004-2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Μαγειρική τεχνογνωσία
by: Δημητριάδης, Σίμος
Published: (1999)
Επαγγελματική κουζίνα Γενικές αρχές μαγειρικής
by: Αρβανίτης, Κώστας
Published: (2004)
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης, Νίκος Δημ.
Published: (1997)
Επαγγελματική μαγειρική/
by: Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος Δ.
Published: (2000)
Επιστήμη τροφίμων I
by: Κυρανάς, Ευστράτιος
Published: (2001)
×
Loading...