Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού Για επαγγελματίες chefs
Main Author:
Αλεξιάδης, Αναστάσιος Δ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα
Livres du Tourisme
2003
Subjects:
Μαγειρική
>
Σπουδή και διδασκαλία
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
06441/2003-2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Εκπαιδευτική μαγειρική Σύγχρονη μέθοδος για επαγγελματίες
Published: (2001)
Εκπαιδευτική μαγειρική Σύγχρονη μέθοδος για επαγγελματίες
Published: (2005)
Εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής
by: Straub, Andrea
Published: (2003)
Επιστήμη και τεχνογνωσία στη μαζική εστίαση
by: Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος Δ.
Published: (2004)
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
×
Loading...